Jeg føler mig stolt, modig, usikker, pisse nervøs, totalt afklaret og så meget på rette vej.. Har lukket mit gamle firma og åbnet Being Human.

Stolt over den nye tjekkede hjemmeside – www.beinghuman.dk

Modig fordi jeg, efter mange udforskninger, afprøvninger, omveje, har fjernet det unødvendige, beholdt det essentielle og nu endelig tør gøre det jeg er her for..

..at nære livskraften hos mennesker med noget på hjerte og krudt i røven – i tæt samspil med naturen..

..mennesker, der ind imellem kører sig selv liiige lidt for hårdt og glemmer at nære deres mojo. Som en sej, superpræsterende, dejlig kvinde, der er i gang med BEING YOU forløbet, skrev til mig forleden:

‘Tak for sidst. Jeg var så nede – men du åbnede for lyset. Det strømmede ind. Jeg kom via din meditation ind i en kerne af lyst, nærvær, uspoleret glæde, energi .. jeg vil ønske at jeg altid kan være der. Tak!!!’

Man kunne kalde det hun beskriver, hendes livskraft, den der uhåndgribelige mojo, som de fleste af os godt ved hvordan føles inden i og ser ud hos andre, men som ikke lige er til at få fat i..
Måske er det nok for os allesammen at lære at tappe ind i den livskraft ind i mellem? Bevidst at kunne nære den menneskelige magi?

For mig er det at åbne døren – for lyset, menneskeligheden, magien – blevet det jeg gør her i livet.

Når det ind imellem føles rigtig sårbart, usikkert, udsat, at gå så rent efter at give det jeg er bedst til, er jeg dybt taknemmelig for, at jeg ikke er alene, men både kan læne mig op ad den kæmpe store stærke natur; de geniale, generøse og meget-sig-selv-agtige makkere i Being Human; – og  alle jer som på mange finurlige måder har været med på rejsen hen i mod Being Human.

KÆMPE STOR TAK FOR DET!!!

Og også stor VELKOMMEN til alle jer, der lige er kommet med på rejsen – vildt at forestille sig hvordan verden vil se ud, når vi – ad vores forskellige veje – bliver lidt bedre til at nære vores mojo hver især..

Er du nysgerrig? Tilmed dig et gratis discovery call her:

Discovery Call

 

unnamed