Livet bobler og syder og pibler omkring mig, og jeg har sådan en dobbeltfølelse – dels af plads, luft, grundglæde og dels af at ha brug for den der fandenivoldskhed jeg havde som teenager.. det der med bare at kaste mig ud i verden uden frygt og uden at ane hvad den ville byde på..

Jeg er træt af at være artig, af at forsøge at passe ind og formulere mig på pæn, gennemtænkt ‘corporate’- maner. Træt af  ‘hvide gardiner og lyst hår der blafrer i vinden..’ og af at forsøge at glatte mig selv ud, og være tjekket. (ikke at jeg nogensinde har været det, men så træt af at lade som om jeg nogensinde kan blive det.. )

Det er tid til at give plads til vildskaben igen. Give plads til hele livet – lys, mørke, glæde, begejstring, præstation, frustration, begær, forvirring, klarhed, afmagt, handlekraft.. grundglæde og fandenivoldskhed..

I sidste uge indgik jeg partnerskab med en genial kvinde i London, og en ny tid med endnu mere plads til at være menneske med det hele begynder at spire.. YES hvor er det bare fedt, at vi nu får mulighed for at inspirere mennesker fra hele verden til at nære deres livsglød, gejst og grundglæde..

Ude i naturen, inde ved pejsen, rundt omkring i verden.. Sanselighed, drive, intuition, mening får jeg kun puffet til hvis jeg tør bruge min ild, mit mod, mit drive henimod at stille spørgsmål, sprænge rammer, gøre tingene på andre måder..
Jeg tror det indirekte vil nære originaliteten, entreprenørånden, ærligheden, modet til at stille de store spørgsmål, elske og skabe hos dem jeg arbejder for og med, hvis jeg tør satse, springe, kaste mig ud i det at være et fuldblodsmenneske..

Hvordan lyder det?

Rigtig god påske og se endelig på hjemmesiden hvis du er nysgerrig på hvordan du kan nære grundglæden og fandenivoldskheden – bare dig eller sammen med andre..
Sille

unnamed